Ski

Torsdag kl. 18.00
                                                        Lørdag kl. 14.00/10.30
                                             samt Onsdag kl. 10.00

I fobindelse med løbetræningen er der mulighed for at deltage i én af 2 træningsprogrammer - både for ambitiøse løbere og for motionister.
                        Se mere under Træner info/træningsprogram
      Kontakt Løbeklubben på email:  loeb@holstebro-ok.dk

Endnu en oplevelse venter

KLUBTUR til Braunschweig
          den 30. okt.
                                                         Se mere her

20 af klubbens medlemmer var på tur til Silkeborg i lørdags. Vi havde nogle hyggelige timer sammen + Silkeborg byder på både skønne naturoplevelser rundt på de 3 ruter, hvor der dukker mere eller mindre udfordrende bakker op.

Her er stemningsbilleder fra dagen:

Tillykke til alle der gennemførte, vores klassevindere + Kim, som også løb med 1. pladsen på 17. km.

Mange tak for turen og for kaffe og kage, som der blev serveret efter løbet. J

Løbehilsner     Per

Endnu et flot resultat for en af klubben medlemmer

Hamborg Marathon

I  søndags - den 17. april - deltog Lotte Andersen i hendes første maratonløb,og hun gennemførte i den flotte tid.2.55.31.

Under 3 timer - Super gået!

______________________________________________

Rottedam Marathon 2016

Så kom Rasmus og Kim i mål i Rotterdam.
Rasmus 2.51.14 . Kim 2.53 43 .  Tiden var over den planlagte tid , men lagde nok lidt optimistisk ud på første halvdel på den flade rute og enorm flotte rute i perfekt vejr.

Endnu en Sølvmedalje til klubben

I Kort Cross - afholdt i det skønneste vejr i Hørhaven ved Aahus - til Kim Christiansen

DM 10 km landevej

Holstebro Løbeklub deltog
        med 3 løbere.
i Strib

Et dansk mesterskab

Det blev til en
     GULDMEDALJE til
Kim Christiansen for mænd 55
         i tiden 35,45.

Michael Knak: 33.07
Lotte Andersen: 37,12

Thy-trail i Thy Nationalpark

Holstebro løbeklub havde 5 deltagere med i Thy trail marathon , i nationalparken.

Der var 4 graders varme og vand temperatur på det samme, hvilket skulle passeres flere gange med vand til livet, desuden løb i klitter og løb i vandkanten af Vesterhavet.

Løbeklubben kom hjem med fine resultater.

På 11 km blev Claus Emtekjær nr.2 og Søren Steffensen nr. 5.
Halv- marathon vandt Rasmus Skytte, Kim Christiansen nr. 6 og Karsten Madsen nr. 12.

DGI Trailløb, Rebild

Det blev til både kaffe og Spangsberg flødeboller,

da Karsten Madsen var i Nordjylland og løbe Rebild trail .

I det kuperede terræn blev Karsten flot nr. 3, selvom

han lige løb 900 m forkert.

DM i CROSS 2016
Holstebro løbeklub deltog i weekenden i de danske mesterskaber i cross-løb i skovene og parkenved Blue water arena i Esbjerg.Lørdag var der lang cross , som er 10 km terræn løb. Det blev til guld i hold for M 55, som bestod afKarsten Madsen, Peter Andersen og Kim Christiansen, der også fik bronze individuelt. Guld blev det også til for M 60 som bestod af Peter Emtekjær, Erik Jeppesen og Varny Vestergaard. Søndag var der DM  kort cross, som er 4 km terrænløb. Succesen gentog sig. Guld til M55 holdet. Guld til M60 holdet. Begge dage skulle der kæmpes hårdt i hård vind og hagl mod holdene fra Blovstrød Løverne, men nordsjællænderne måtte nøjes med sølv. I senior rækken, som består af Danmarks bedste løbere, vandt AGF foran Odense atletik og med Herning løbeklub på 3 pladsen.

****************      WOLFSBURG MARATHON 2015    ******************

Holstebro Løberklub arrangerede en klubtur dertil.

Igen en supertur som Holstebro Løbeklub har været på. Succesfuld på mange fronter    sportsligt, socialt og kulturelt. Takket være deltagerne og ikke mindst de tre arrangører
 Bente, Knud Erik og Bjarne (som desværre var forhindret i selv at deltage).

Se løberenes resultater her.
                                          Se den samlede resultatliste her.
                                                                                        Se billeder her

Se også Wolfsburg Marathons hjemmeside   http://wob-marathon.de/