Orientering

samt Onsdag kl. 10.00

Kontakt Løbeklubben på email:  loeb@holstebro-ok.dk

Spjaldløbet 2015

Spjald i blæst og bakker.
 Tre gutter var på tur til Spjald søndag den 17.5. og kæmpede sig igennem 10 km. (Rasmus Skytte) og 1/2 maraton ( Kim Christiansen og Karsten Madsen). Det er et lille løb som er godt arrangeret. Ruterne er i smukt kuperet terræn og der var masser af vind at kæmpe med, men det er et løb som absolut kan anbefales. Der er 3,5 km. børnerute samt 5, 10 og 1/2 maraton.
 Og resultaterne - Ja Holstebro Løbeklub var igen øverst på sejersskamlen. Kim nr. 1 på halvmaraton i 1 time og 23 min ( 52 sek.) og Rasmus nr. 1 på 10 km. i 36 min. og 3 sek. Og så en trøstepræmie til mig fordi jeg havde fødselsdag og "kun" blev nr. 2 på halvmaraton.
Karsten

_______________________________________________________________________________________________________

Hvad med en tur til Fur?

Det er en klubtur med Løb og Hygge lørdag den 13. juni.

Du kan læse mere om arrangementet og evt. tilmelding her.

______________________________________________

****** WOLFSBURG MARATHON 2015 *****

Den 13. september 2015 kan der ses mere end 3500 løbere i Wolfsburger Innenstadt.
Der er vekslende stækninger for løberne med 5 forskellige længder - fra 1 til 42 km.(1km, 5km, 10km, 21km og 42km)

Holstebro Løberklub arrangerer en klubtur dertil.
        Læs mere om dette arrangement her.

Se også Wolfsburg Marathons hjemmeside   http://wob-marathon.de/

Her er lige en hilsen fra Barcelona.
Barcelona Marathon blev løbet i flot solskin vejr med 16 g.
Vores debutant Rasmus Skytte klarede den flotte rute i en flot tid i 2.42.57
Derefter kom Kim Christiansen med det dårlige ben i 2.49.56.
Og Karsten Madsen 3.07. 15
Billedet er fra tyrefægter arenaen med start/mål området
og det olympiske bjerg i bag grunden.
Hilsen Rasmus, Karsten og Kim

26.5.15