Ski
Billedserier
Extranet

Teltregler

Teltregler for opstilling af sponsor- og storholdstelte

Plads

Der kan kun benyttes den af Storåledelsen henviste plads. Pladserne er markeret med skilte. Der skal være minimum 3 meter mellem teltene.

Konkret placering af hver plads kan ses af nedenstående tegning fredag den 25. august 2017 på hjemmesiden eller på Stævnepladsen.

Se tegning af JDR stadion her.

Opsætning og nedtagning af telte

Opsætning af telte kan finde sted fredag den 25. august 2017 fra kl. 14.00-16.00 eller lørdag den 26. august 2017 fra kl. 09.30-kl. 17.00. Telte skal være nedtaget senest søndag den 27.  august 2017 kl. 14.00. Der kan ikke opsættes telte søndag den 27. august 2017

Det er ikke muligt at parkere biler på Stævnepladsen.

Brug af åben ild

På stævnepladsen må der ikke benyttes åben ild, såsom grill med kul, gasgrill, engangsgrill, bålsted osv.

Sponsortelte og Storholdstelte

Sponsorteltpladser er de med hvidt markeret og de fordeles af Storåledelsen i samarbejde med sponsorerne.

Storholdspladserne er de med hvidt markeret og de fordeles af Storåledelsen til hold med mere end 50 tilmeldte. Holdene kan være klub - forening - arbejdsplads - familie - gade.

Reklamer

Det er kun Storåløbets sponsorer der må opsætte reklameskilte på stævnepladsen.

Anmodning om teltplads

Anmodning om teltplads skal ske til Storåledelsen senest 20. august 2014 via mail til storaaloebet@holstebro-ok.dk

Øvrige spørgsmål vedrørende teltplads og stævneplads kan rettes til Henning Pedersen tlf. nr. 60928405

15.12.18