Løb
Menu
Billedserier
Extranet

Om Løbeklubben i HOK


Da HOK i 1981 gik med på motionsløbsbølgen med Storå-Løbet, blev det samtidigt optakt til at motionsløbere fik deres gang i klubben. Efter Storå-Løbet i 1982 etableredes motionsafdelingen. Mange løbere har holdt ved siden da, og mange nye er kommet til gennem årene. I dag har afdelingen således aktive løbere mellem 18 og 70 år.  Holstebro Løbeklub tæller ca. 200 medlemmer.

På en normal træningsaften deltager mellem 15 og 40 løbere. Træningen foregår primært i Vestre og Nibsbjerg plantager i sommerperioden og i og omkring Holstebro når mørket tvinger os væk fra skoven. Som udgangspunkt bliver der trænet efter et struktureret program. Dette forløber med instruktion, og i de træningspas hvor det er nødvendigt bliver løberne opdelt i hold. 

Dette gør vi for at få alle til at deltage i den programsatte træning. En lang tur, er en "længere end normal" tur. For nogle er 17 km langt og for andre 7 km. For nogle er 4 minutter pr. kilometer normalt, og for andre uopnåeligt. 

Klublivet, klubfester, klubture til danske motionsløb, danske mesterskaber, udenlandske maratonløb, arrangement af Storå-Løbet, Lampelandstafetten, Danmarks Smukkeste Kvindeløb og diverse andre motionsløb er også en del af livet i afdelingen. De mest hærdede løbere mødes flere gange om ugen - året rundt - og bliver således en del af hinandens liv og hverdag.